Rakennustyöntekijöitä Iisalmeen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Oletko rakennusalan ammattilainen vailla uusia projekteja? Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme nyt rivakoita RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Iisalmeen.

Työtehtävät sisältävät teollisuuden laitoksen purku - ja rakennustehtäviä, kuten katon sekä seinien rakentamista. Töitä on tarjolla itsenäiseen rooliin sekä avustaviin tehtäviin. Työtä tehdään arkisin 7-15.30 välillä.


Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on hyötyä, mutta asenne ratkaisee. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Olisitko sinä meidän projektityöntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Työt alkavat juhannusviikolla heti sopivien henkilöiden löydyttyä.Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1144198
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi