(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä Hervantaan
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme Hervantaan rakennustyöntekijöitä kerrostalotyömaalle.

Työmaalla töitä riittää niin rakennusapulaisille kuin rakennustyöntekijöillekin, jotka voisivat jatkaa työmaalla aina ainakin vuoden loppuun asti. Työmaalle haetaan työntekijöitä eri vaatimustason tehtäviin, mutta etsimillämme henkilöillä on vähintään jotakin kosketuspintaa rakennusalaan joko koulutuksen tai aiemman työkokemuksen puolesta.

Tarjoamme pidempiaikaisia rakennusalan töitä uudisrakentamisen parissa. Työ on vuokratyösuhde ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Oma auto ei ole välttämätön, sillä työmaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko lisää tietoa? Soita! Jukka / Nordic, 050 4090228.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.