Rakennustyöntekijöitä erilaisiin kohteisiin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2021

Oletko rakennusalan tekijä ja vailla hommia? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista ja jätä hakemuksesi. Haemme jatkuvasti työntekijöitä rakennusalan asiakkaillemme. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Porissa ja lähikunnissa, mutta mikäli olet valmis liikkumaan pidemmällekin mainitsethan asiasta hakemuksessasikin. 

Asiakkaamme tarvitsevat työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin kohteissa, avustavista tehtävistä kokeneen kirvesmiehen tehtäviin, joten kerrothan siis hakemuksessasi juuri sinun osaamisestasi ja työkokemuksestasi.

Sinulla voi siis olla jo kertynyt työkokemusta vuosikymmeniltä rakennusalan työtehtävistä tai voit olla juuri valmistunut tai kaikkea tältä väliltä. Haluat kehittyä alalla ja sinulla on motivoitunut asenne työn tekemiseen. Fyysinen kuntosi on hyvä, sinulla on sujuva suomen kielen taito ja voimassaoleva työturvallisuuskortti. 

Työ on projektiluontoista ja kesto voi vaihdella asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Hyvät tekijät pyrimme työllistämään pitkäaikaisesti, eli yhden työmaan päättyessä pyrimme löytämään heti perään uuden kohteen sinulle, jossa jatkaa työuraasi. Työ on kokopäivätyötä ja sijoittuu arkipäiville. Valmius lähteä töihin nopeallakin aikataululla on plussaa. 

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa täytä hakemus verkkosivujemme kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla: tiia.ylosmaki@amiko.fi tai lilja.tikka@amiko.fi
Haastatteluun kutsuttaviin otamme yhteyttä puhelimitse. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1459459
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Pori