Rakennustyöntekijäksi Caverionille
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Oletko kätevä käsistäsi ja omaatko asiakaspalveluhenkisen asenteen? Työskenteletkö laatu edellä niin, että lopputuloksena ovat tyytyväiset asiakkaat? Me etsimme nyt Caverionille uutta rakennustyöntekijää ammattimaiseen ja avuliaaseen remonttiporukkaan pääkaupunkiseudulle!

Meillä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Tarjoamme sinulle avoimen ja joustavan työyhteisön tuen, sekä itsenäisen työn, jossa nautit esimiehen luottamuksesta! Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tuemme myös työhyvinvointiasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten mm. liikuntatuki, monipuoliset kuntosalipalvelut sekä laajennetut työterveyspalvelut. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Työtehtäviisi kuuluvat asuinkiinteistöjen vahinkosaneeraukset ja huoneistoremontit, sekä muut pienkorjaukset. Sinulta luonnistuu oma-aloitteinen asiakasyhteistyö ja hoidat mielelläsi työt kerralla kuntoon.

Toivomme, että sinulta löytyy innostusta työntekoon ja halua oppia uutta! Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy rakennusalan ammattitutkinto tai olet kartuttanut työkokemustasi kiinteistöjen korjausrakennustöistä. Arvostamme hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä, sekä kykyä hallita erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Katsomme eduksi englannin kielen osaamisen sekä hyvät tietotekniset taidot. Tehtävä edellyttää ajokorttia.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen p. 040 530 5599 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi ja CV:si jo tänään oheisen linkin kautta! Hakuaika 6.12.2020 saakka. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Mari Mielonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 5599
mari.mielonen@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401853
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vantaa