Rakennustyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Etsimme nyt Hämeenlinnan seudulla toimivalle vakavaraiselle rakennusalan kasvuyritykselle lisää ammattitekijöitä!
Koeajan jälkeen työntekijöiden on mahdollista siirtyä työskentelemään suoraan asiakasyrityksellemme.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut toiminnassaan erityisesti korjausrakentamiseen, LVI-asennuksiin sekä kosteusmittaus- ja kuivaustöihin. Myös uudisrakentaminen kuuluu yrityksen toimialoihin.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista rakennustöistä, jotka painottuvat kuitenkin suurimmaksi osaksi sisävalmistuspuolelle. Työhösi voi siis kuulua esimerkiksi huoneistosaneerauksia, sisäilmakorjauksia tai pesutilojen peruskorjaustöitä. Työtä tehdään sekä itsenäisesti, että työparin kanssa. Haussa etunasi on kokemus putkipuolen töistä.

Työhön valittavalta edellytetään:
- Aiempaa kokemusta alalta 3-5 vuoden ajalta
- Asiakaspalvelukykyä ja reipasta asennetta
- Aikataulun hallintataitoja sekä kykyä käyttää mobiililaitteita.

Tässä paikassa pääset kehittämään ammattitaitoasi edelleen eteenpäin reilussa ja kannustavassa ympäristössä, sekä saat vastuuta ja vapautta työntekoon!

Hae paikkaa osoitteessa sihti.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa tarvittaessa Hämeenlinnan Sihdin Kaisa Eerola 040 546 3186.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510484
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kaisa Eerola (kaisa.eerola (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hämeenlinna, Hattula, Janakkala, Riihimäki