Rakennustyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Etsimme RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Kuopioon pitkään työsuhteeseen!

Asiakkaamme on kansainvälinen toimija, joka on yksi Suomen suurimmista rakentamispalveluiden ja projektikehittämisen toimijoista. Asiakkaamme toimii ympäristöstä ja ihmisistä välittäen, eettisesti ja avoimesti toimien, sekä asiakkaille omistautuen.

Etsimme sinua ahkera, oma-aloitteinen ja sitoutunut rakennustyöntekijä! Toimit ammattilaisten apuna ja suoritat myös osan työtehtävistä itsenäisesti. Työtehtäviisi kuuluu mm. tukkolaudoitukset ja raudoituksissa, sekä kaide- ja holvitöissä avustaminen.

Luotettavalle, tekevälle ja sitoutuneelle tekijälle on töitä tarjolla pitkäksi aikaa, jopa koko työmaan ajaksi! Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja:
Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510392
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio