Rakennustyöntekijä
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Caverion Suomi Oy, Kotka


Oletko vuorovaikutustaitoinen, iloinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään? Etsimme rakennustyöntekijää asiakaskohteeseemme Kotkaan.Tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään kohteiden korjausrakentamista ja ylläpitoa. Voit olla joko uraasi aloitteleva tekijä tai kokenut konkari, meillä on sinulle töitä! 

 

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esihenkilösi luottamuksesta. Tarjoamme tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/. 

Hyvät eväät tehtävään antaa rakennusalan tutkinto tai kokemuksen myötä karttunut osaaminen. Katsomme aikaisemman kokemuksen eduksi, mutta hyvä asenne on tärkein. Sinulla on toimeen tarttuva ote työntekoon ja työskentelet luontevasti asiakasrajapinnassa. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Jani Mouhu, p. 050 358 8982 tai jani.mouhu@caverion.com. 

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 14.11.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509477
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka