Rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Hei! Etsimme ammattitaitoisia, luotettavia ja kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulla sekä muualla Uusimaalla sijaitseville työmaille. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia vaihtelevia rakennustyöntekijän tehtäviä oman osaamisen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemallamme henkilöllä on monipuolista kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä ja hän pystyy työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Etsimme henkilöitä, joilla on motivoitunut ja omatoiminen työote sekä aito innostus alaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työkohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle mielekkäät rakennustyöntekijän työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. Saat myös välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Motivoituneelle ja hyvälle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

HR-koordinaattori Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennustyö, Espoo, pääkaupunkiseutu, Vantaa, Helsinki, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498953
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Tuusula, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa