(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021
Haluatko päästä työskentelemään monipuolisessa ja haastavassa työympäristössä, jossa työturvallisuus on ykkösasia? Etsimme nyt rakennustyöntekijää teollisuuden kunnossapitotiimimme vahvistukseksi Uimaharjun Enocellin tehtaalle maaliskuusta alkaen. Tehtävässä vastaat itsenäisesti teollisuuden kunnossapitotöistä. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki, oletko sinä uusi vahvistuksemme?  

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tuemme myös työhyvinvointiasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten mm. liikuntatuki, koulutustarjonta sekä laajennetut työterveyspalvelut. Käy tutustumassa myös mahdollisiin cavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta alalta. Teollisuuden rakennuskokemus katsotaan eduksi. Sinulla on toimeen tarttuva ja täsmällinen ote työntekoon, ja työskentelet aina turvallisuus edellä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava tiimipelaaja, etkä kaihda paineen alla työskentelyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jani Räty sähköpostitse jani.raty@caverion.com sekä puhelimitse p. 050 569 6087. Laitathan tiedustelusi mieluiten sähköpostitse.  

Hae nyt tai viimeistään tehtävää 7.3.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.