Rakennustyöntekijä
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Hei aloitteleva rakennusmies tai kokenut konkari, meillä on töitä tarjolla reippaille rakennustyöntekijöille niin keikkaluontoisesti kuin pitkäaikaisestikin!

Etsimme asiakkaamme rakennuskohteisiin reippaita ja monipuolisia rakennustyöntekijöitä kymenlaakson alueelle. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja omalla osaamisella/ kokemustaustalla pääset vaikuttamaan minkälaista työtä teet. Katsotaan juuri sinulle sopiva työ rakennusalalta!

Työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, rehdin ja avoimen asenteen sekä kiinnostusta rakennusalan tehtäviä kohtaan. Sinulla on rakennusalan työkokemusta ja/tai koulutustaustaa ja työkalut pysyvät käsissäsi. Arvostamme suuresti reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta.

Työajat pääsääntöisesti arkisin klo 7-15:30. Palkkaus vähintään rakennusalan TES mukaisesti, + päivittäinen matkakorvaus.

Jätä hakemus oheisen hakulinkin kautta niin me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427307
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola