(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Etsimme nyt RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaidemme kohteisiin Hämeenlinnaan ja lähialueille.

MITÄ TYÖHÖN KUULUU?

Työhösi rakennustyöntekijänä voi kuulua monenlaisia töitä niin uudis- kuin saneeraustyömaillakin. Päivät voivat kulua esimerkiksi runkotöiden, väliseinien rakentamisen, levytysten tai viimeistelytöiden parissa. Omalla kokemuksellasi ja osaamisellasi päässet vaikuttamaan siihen, minkälaisten hommien parissa töitä teet. Kerrothan siis hakemuksessa esimerkiksi, minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Sinulta toivomme kokemusta vastaavista tehtävistä ja rivakkaa otetta työn tekoon. Koulutus alalle on plussaa, mutta myös tekemällä opittuja taitoja arvostetaan.
Myös seuraavat seikat sinulla olisi hyvä olla:
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti
- Oma auto
- Reipas asenne työntekoon!

MITÄ VOIMME TARJOTA SINULLE?

Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisia työkohteita, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi, oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Hämeenlinnan toimistoltamme käsin. Saat siis esimerkiksi tarvittavat varusteet käden käänteessä ja aina vastauksen askarruttaviin kysymyksiin!

MITEN HAET PAIKKAA?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si nettisivujemme sihti.fi kautta. Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä töiden aloitus voi tapahtua nopeallakin aikataululla. Taitavalle tekijälle töitä löytyy varmasti nopeastikin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jos kaipaat lisätietoja tai apua hakemisessa, voit kilauttaa Hämeenlinnan Sihdin Kaisa Eerolalle numeroon 040 546 3186. Tsemppiä hakuun!

PS. Vinkkaa paikasta myös töitä vailla olevalle kaverillesi!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.