(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Hei aloitteleva rakennusalan osaaja tai kokenut konkari, meillä on töitä tarjolla reippaille rakennustyöntekijöille niin keikkaluontoisesti kuin pitkäaikaisestikin!

Etsimme asiakkaamme rakennuskohteisiin reippaita ja monipuolisia rakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja omalla osaamisella/ kokemustaustalla pääset vaikuttamaan minkälaista työtä teet. Katsotaan juuri sinulle sopiva työ rakennusalalta!

Työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, rehdin ja avoimen asenteen sekä kiinnostusta rakennusalan tehtäviä kohtaan. Sinulla on rakennusalan työkokemusta ja/tai koulutustaustaa ja työkalut pysyvät käsissäsi. Arvostamme suuresti reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta.

Projektivoimalaisena
- Mahdollisuus näyttää oma osaamisesi ja vaikuttaa omiin työtehtäviin
- Kilpailukykyinen palkkaus
(TES/tehtävän mukaan/ + muut lisät huomioiden)
- Työtehtävässäsi tarvittavat turvavarusteet
- Tiimin tuki ja hyvä ilmapiiri
- Olet osana työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan
- Hyville tekijöille riittää töitä! Mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti!

Jätä hakemus oheisen hakulinkin kautta niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi