Rakennustyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettua

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Odotamme hakijalta ahkeruutta, kokemusta, hyvää asennetta sekä halua oppia uutta.

Työturvallisuuskortti ja suomenkielen taito on välttämätön. Ohjeet ja perehdytykset käydään Suomeksi. 

Työmaat sijaitsevat Helsingin alueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Hakemamme tekijän tulee olla taidoiltaan hyvä perusrakennusmies jolta tarvittaessa onnistuu pienimuotoiset timpurin työtkin.

Jos olet ajellut aiemmin kramerin kanssa tai pyöritellyt kurottajaa, olet ehkä hakemamme tekijä.Laita hakemuksesi Lisäpalveluiden hakemusrekisteriin tai heitä CV/vapaamuotoinen hakemus sähköpostiimme helsinki@lisapalvelu.net.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan, joten toimi nopeasti. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391806
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sipoo, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kerava, Tuusula, Vantaa