Rakennustyöntekijä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Haemme nyt rakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle erilaisiin työmaakohteisiin.

Pääset tekemään monipuolisia rakennustöitä uudiskerrostalon parissa. Tehtävät vaihtelevat helpoista aputöistä erilaisiin rakennustehtäviin työntekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Odotamme sinulta:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oikeaa työasennetta
- Hyvää fyysistä kuntoa 
- Rakennusalan työkokemusta
- Tärkeintä on reipas ja innokas asenne työtä kohtaan.

Työtä on tarjolla vaihdellen muutaman päivän keikoista useamman kuukauden mittaisiin työsuhteisiin.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1390404
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa