(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Haemme asiakkaallemme reippaita rakennustyöntekijöitä Keravalla sijaitsevalle työmaalle. Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa tiivistystöitä, sekä yleisiä rakennustyöntekijän töitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, reipas ja motivoitunut työntekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät ovat monipuolisia rakennusalan töitä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua ammattitaitoa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta rakennusalalta, sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä osa työkohteista voi sijaita julkisen liikenteen saavuttamattomissa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle TES:n mukaisen palkkauksen kokemuksesi ja osaamisesti mukaan, sekä iloisen ja osaavan tiimin tuen koko työsuhteesi ajan. Lisäksi saat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Meille on sydämen asia työllistää juuri Sinut. 

Työt alkavat pikaisesti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Täytä hakemus rohkeasti jo tänään, sillä haastattelut aloitetaan heti!

Lisätietoa tarvittaessa:
Päivi Seitz, HR-konsultti
paivi.seitz@workpower.fi


Avainsanat: rakennustyöntekijä, rakennusala, rakennustyö, kokoaikatyö, Kerava