(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Haemme Joensuun talousalueelle rakennusalan työntekijöitä kesän sesonkiin. Tarjolla on mm. purkutöitä, korjausrakentamisen tehtäviä sekä uudisrakentamiseen liittyviä työtehtäviä. Kohteet sijaitsevat pääosin Joensuun kaupunkialueella tai sen välittömässä läheisyydessä.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä tai alan koulutusta. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesän aikana ja kestävät määräajan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Jos olet kiinnostunut rakennusalan kesätöistä, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja: patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / p.0400480613

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.