(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksillemme eri ammattitaitotason omaavia rakennusalan työntekijöitä. Tarvetta on avustavan tason tehtävistä aina vaativampiin ammattitehtäviin saakka, jotka edellyttävät vankkaa osaamista ja kokemusta. Työmaat sijaitsevat Rovaniemellä tai lähialueilla, mahdollisista reissutöistä sovitaan aina erikseen. Työrupeaman pituus vaihtelee asiakas yrityksen tarpeen mukaisesti, näistä keskustelemme tarkemmin hakuprosessin aikana.

Odotamme sinulta
Edellytämme, että valituilla henkilöillä on tehtävästä riippuen alan koulutus ja/tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista rakennuspuolen työtehtävistä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan. Eduksi katsotaan ajokortti ja käytettävissä oleva ajoneuvo.

Toivomme, että omaat positiivisen ja reippaan asenteen, olet omatoiminen ja luotettava tekijä, joka kykenee tekemään fyysisesti raskasta työtä.

Muut tiedot
Työt alkavat nopealla aikataululla, mahdollisesti heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuaikana, joten käythän jättämässä hakemuksesi meille pikimmiten. Liitä mukaan myös ajantasainen CV!
Huomioimme vain järjestelmän kautta jätetyt hakemukset.

Kesto
Asiakasyrityksen tarpeen mukaisesti

Lisätietoja
Hanna Paakkari, hanna.paakkari@eezy.fi, 0400 188 666

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.06.2020 mennessä.