Rakennustyöntekijä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Etsimme rakennustyömaille, pienille ja isoille, rakennusmiehiä erilaisiin työtehtäviin. Haemme kohteisiin niin tulen kovia ammattilaisia, kuin nuoria ja nälkäisiä tulevia rakennusalan ammattilaisia, joilla on asennetta oppia.

Odotamme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, rakennusalan työkokemusta/koulutusta, sekä asennetta ja energiaa työntekoon. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työt ovat kestoltaan viikkoja tai kuukausia ja työaika on ma-pe klo 7-15.30. Kun kohde valmistuu, me Eezyllä tarjoamme jatkoa toisilla työmailla. Osaaville ja motivoituneille työntekijöille tarjoamme oivan polun vakituisiin ja pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Kumppanimme ovat tunnettuja ja alan suurimpia rakennusliikkeitä.

Maksamme vähintään TESin mukaisen palkan lisineen, lomakorvaukset sekä mahdolliset matkakorvaukset. Halutessasi tarjoamme sinulle hyvälaatuiset työvaatteet ja suojaimet. Mikäli työssä tarvittavat korttisi umpeutuvat, hoidamme kurssit ja niiden kustannukset. Tarjoamme kattavat työterveyspalvelut Mehiläisessä ja tapaturmavakuutuksista vastaa Lähitapiola.

Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, niin jätä hakemus jo tänään! Olemme yhteydessä hakemuksesi saavuttua. Lisätietoja työtehtävästä antaa Niko Grönlund p. 0400 317 834, niko.gronlund@eezy.fi.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Ratapihankatu 53 (Koulukadun ja Puistokadun välissä), valkoisen talon toisessa kerroksessa. Täällä sinua palvelee Eezyn iloinen 16:n hengen toimistoväki.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361320
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Parainen, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa