(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Oletko rakennusalalla jo kokenut konkari? Haemme nyt eri asiakasyrityksillemme ammattitaitoisia rakennustyöntekijöitä vaihteleviin työkohteisiin Vantaalla. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on rakennusalan ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät ovat monipuolisia rakennusalan töitä oman osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan. Etsimme juuri sinulle sopivan kohteen, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja oppimaan uutta. On hienoa, jos sinulla on rakennusalan koulutus, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua ammattitaitoa. Edellytämme rakennuspiirrustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Lisäksi edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteet ovat vaihtelevia. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan ja osaavan HR-tiimin menestymisesi tueksi. Saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Meillä työskennellessäsi saat aidosti välittävää ja henkilökohtaista HR-tiimin palvelua. Meille on sydämen asia siivittää juuri sinut urallasi eteenpäin!

Heräsikö mielenkiintosi? Ota seuraava askel urallasi ja hae nyt joukkoomme!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-konsultti Päivi Seitz,
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: rakennustyöntekijä, rakennusala, rakennustyö, kokoaikatyö, Vantaa