(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset rakennustyöt ja osaat käyttää tavanomaisia käsityökaluja.  Hakijoilta odotamme rakennusalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta.  Työssä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa sekä ahkeraa ja motivoitunutta otetta työntekoon. Työmaat sijaitsevat Päijät-Hämeen alueella, joten työn sujuvuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti eduksi. Hakijalla tulee olla myös voimassa oleva työturvakortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa p. 044 728 3771 / Leena Raittinen 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.