(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ

Oletko alalle kouluttautunut / juuri alalta valmistumassa ja mahdollisesti jo vähän kokemustakin omaava rakennusalan tekijä? Tarjolla on monipuolisia rakennus-, saneeraus- ja remontointitöitä ahkeralle ja motivoituneelle typpille! Työkohteet ja -tehtävät ovat monipuolisia; toisaalta tilanteen mukaan yhdessä työkohteessa voidaan tehdä töitä pidempikin pätkä. Asiakasyrityksemme kouluttaa sinut työtehtäviin ja talon tavoille. Nopeasti oppivalle ja hyvälle tekijälle riittää töitä pitkään!

Meitä kiinnostaa juuri sinun osaamisesi, vahvuutesi ja kiinnostuksenkohteesi! Sinulla on työturvallisuuskortti, asenne kohdallaan, olet hyvässä fyysiessä kunnossa ja tietenkin hyvä tyyppi. Oma auto katsotaan eduksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan huhtikuun aikana.

Tunnistatko itsesi? Ota yhteyttä Hannaan, p. 045 250 5516 tai jätä hakemus ja CV:si osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.