(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
Promesta Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme kesäksi 2020 Promestalle kovalla motivaatiolla varustettuja kesätyöntekijöitä rakennustyömaille ympäri pääkaupunkiseutua Helsinki - Vantaa - Espoo.

Tarjolla on erilaisia rakennusalan töitä omien taitojesi mukaan, joten hae rohkeasti. Voit olla rakennus työuraasi aloitteleva tai jo hieman kokeneempi rakentaja.

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi työmaan siivousta, raivausta, helppoja purkutöitä ja tavaroiden kantamista tai voit päästä kokeneemman kirvesmiehen kaveriksi avustaviin työtehtäviin.

Mikäli aikaisempaa kokemusta rakennustyömaalta jo löytyy, työtehtäviäsi voivat olla mm. suojauksien ja kaiteiden rakentaminen, eristystyöt, pienet raudoitukset, valutyöt, piikkaus- ja purkutyöt, etuputsi, seinien ja kattojen levytys tai maanrakennustyöt.

Kesätöitä on ensisijaisesti tarjolla ajalle 1.6.-30.8.2020 mutta työmaita käynnistyy kovasti jo kevään aikana, joten voimme sopia aloituksen aikaisemminkin. Töitä on myös mahdollista jatkaa kesäkauden jälkeen. Hakijoilta odotamme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Me tarjoamme Sinulle huikean mahdollisuuden päästä näkemään & rakentamaan monipuolisia rakennustyömaita yhdessä Suomen suurimpien rakennusalan toimijoiden kanssa!

Mikäli kiinnostuit kesätöistä 2020 Promestalla, jätä työhakemus tai soita ja kysy lisätietoja:

Heidi p. 0400 236788 tai heidi@promesta.fi