(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Oletko rakennusalalla jo kokemusta kartuttanut tekijä? Haluaisitko uusia haasteita? Anna meidän löytää sinulle sopiva työmaa! Haemme nyt eri asiakasyrityksillemme motivoituneita rakennustyöntekijöitä vaihteleviin työkohteisiin Vantaalla. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, reipas ja motivoitunut rakennusalan ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät ovat monipuolisia rakennusalan töitä oman osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan. Etsimme juuri sinulle sopivan kohteen, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja oppimaan uutta. On hienoa, jos sinulla on jokin rakennusalan koulutus, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua ammattitaitoa. Edellytämme rakennuspiirrustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen menestymisesi tueksi. Saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Meillä työskennellessäsi saat aidosti välittävää ja henkilökohtaista HR-tiimin palvelua. Meille on sydämen asia siivittää juuri sinut urallasi eteenpäin. 

Mitä vielä odotat? Ota seuraava askel urallasi ja hae nyt joukkoomme! Saat tarvittaessa lisätietoja ottamalla yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Janita Orpana,
janita.orpana@workpower.fi

Avainsanat: rakennustyöntekijä, rakennusala, rakennustyö, kokoaikatyö, Vantaa