(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme nyt asiakkaallemme

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ/TELINEASENTAJAA

Etelä-Suomen alueelle.

Etsimme rakennustyömaille erilaisiin ja vaihtuviin kohteisiin telinetaitoista rakennustyöntekijää. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta sekä reilua ja motivoitunutta asennetta. Edellytämme rakennusalan tuntemusta sekä nuhteetonta taustaa. Arvostamme aiempaa kokemusta telineasennustöistä sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tarvittaessa voimme kuitenkin järjestää työssä tarvittavien pätevyyksien koulutuksen. 

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä työskennellä myös korkeissa paikoissa. Lisäksi kokemus julkisivu- ja teollisuustelineiden asennus- sekä purkutöistä on ehdotonta plussaa.

Mainitse hakemuksessasi mahdollisesta valmiudestasi vuorotyöhön, vaihteleviin sääolosuhteisiin sekä reissutöihin. Työn liikkuvuuden kannalta ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi. Näiden puuttuminen ei ole kuitenkaan este työnteolle. Kerrothan lisäksi, mikäli sinulla on kokemusta erilaisista telinetyypeistä ja mikäli olet toiminut työmaalla nokkamiehenä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Hae tehtävää osoitteessa:

http://lisapalvelu.likeit.fi/apply/32395000

Lisätietoa: rekry.jkl@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen