(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme Jyväskylän seudulle rakennustyöntekijöitä asiakasyrityksillemme sekä pitkäkestoisiin että lyhyempiin projekteihin.

Työnkuvaus:

Työt vaihtelevat projektien mukaan talon- ja betonirakentamiseen liittyen, rakennustyöntekijä on rakennustyömaan moniosaaja. Tulityökortti ja kokemus esimerkiksi maanrakennus- ja LVI-töistä on plussaa. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemistasi työmaille, mutta ei ole välttämätön. Kerro hakemuksessasi, millaisia töitä olisit kykenevä tekemään.

Edellytämme:

Tehtävässä tarvitset aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Reippaalla ja oma-aloitteisella asenteella saat hyvät lähtökohdat työntekoon. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme:

Kohteet voivat vaihdella ja sinulla on mahdollisuus verkostoitua eri rakennusalan yritysten kanssa. Palkkaus määräytyy ammattiosaamisesi mukaan. Meiltä saat työvaatteet sekä suojavarusteet. Jyväskylän kolmihenkinen rakennustiimi antaa tukea työsuhdeasioissa.

Hakuprosessi:

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta, niin olet mukana hakuprosessissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitempään työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä:

Linda Pölkki, HR-konsultti 

linda.polkki@workpower.fi, p. 045 125 2737

ja

Laura Saarela, HR-koordinaattori 

laura.saarela@workpower.fi, p. 040 620 2445