(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Kiinnostaako sinua olla osana rakentamassa kehittyvää Länsi-Suomea? Haluatko päästä vastuulisiin tehtäviin mielenkiintoisille rakennustyömaille? Oletko rakennusalan rautainen ammattilainen tai innokas vähemmän kokemusta omaava tulevaisuuden tähti? Siinä tapauksessa sinä voit olla seuraava Baronalainen.

Teemme yhteistyötä useiden rakennusliikkeiden kanssa Länsi-Suomen alueella ja etsimme asiakkaallemme innostuneita ja toimeentarttuvia työntekijöitä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme monitaitoisia rakennustyöntekijöitä. Töitä on useammalla työmaalla ja työmaat sijaitsevat Uudessakaupungissa ja lähialueilla. Työmaat ovat uudis- ja saneerauskohteita. Työmailla tehtäviäsi voivat olla mm. perustus- ja maanrakennustyöt, runko- ja vesikattotyöt, sekä sekä sisustus- ja viimeistelytyöt. Työmailta löytyy lisäksi tehtäviä muuraus-, betonointi- ja elementtiasennusten parista. Työmaa, tehtävät ja työkuva tarkentuu valittavan henkilön taitojen, oman kiinnostuksen ja osaamisprofiilin myötä.

Menestyt varmasti tässä työtehtävässä, kun olet oma-aloitteinen, työhöntarttuva, sinulla on kokonaisvaltainen ymmärrys rakennusalasta ja olet päässyt jo hankkimaan kokemusta alalta.

Aloitamme haastattelut tehtävään välittömästi ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää miettimään, vaan hae Baronalaiseksi.

Baronasta saat luotettavan työnantajan, joka pitää sinusta huolta!

<u>Toivomme sinulta:</u>

  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • kokemusta rakennualalta tai alan koulutusta
  • hyvää asennetta työtä kohtaan

<u>Tarjoamme:</u>

  • mielenkiintoisia työtehtäviä
  • kilpailukykyisen palkan
  • kattavan työterveyshuollon
  • laadukkaat ja kaikki työssä tarvittavat työvaatteet

Katso tältä videolta, millaista on olla Barona Rakennuksella töissä: https://youtu.be/FGspiyDt3y8