(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Etsimme asiakkaallemme RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ.


Työ on monipuolista. Työtehtävät tulevat olemaan mm. väliseinien tekoa, koolausta, eristämistä, valujen tekoa, seinien tasoitusta ja maalausta sekä kaakelointia.  Tulet työskentelemään isoilla työmailla sekä uudisrakennus- että saneerauskohteilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työntekoon sekä matkustusvalmiutta. 


Hakijalla tulee olla rakennusalan koulutus tai työkokemusta. Edellytämme hakijoilta ajokorttia ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Palkka määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan, noudattaen rakennusalan tes:iä. Työsopimus solmitaan aluksi määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n kanssa, työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen.

Hae tehtävää nyt ja paikka voi olla sinun jo huomenna!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.