(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Oletko sinä rakennusalalla jo kokemusta kerryttänyt työn etsijä? Meillä on tarjolla paikkoja työmaan vaihteleviin tehtäviin!

Rakennustyöntekijänä pääset kehittämään jo aiemmin saamaasi kokemusta ja etenemään urallasi. Työtehtäviisi sisältyy monipuolisesti rakennustyömaan tehtävät kuten betoni- ja muottityöt, elementtiasennukset sekä runko- ja vesikatto työt. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta rakennustyömaalta. Hakemamme tekijä kykenee itsenäiseen työhön ja omaa hyvän fyysisen kunnon. Työturvallisuuskortti on tässä työssä välttämätön.

Tarjoamme WorkPowerilla mahdollisuuden joustavaan työssäkäyntiin sekä oman uran kehittämiseen. Saat meiltä kilpailukykyisen palkkauksen sekä toimistoltamme käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvarusteet. WorkPower on toiminut Tampereella jo vuodesta 2003 lähtien ja asiakasryhmäämme kuuluu laaja skaala niin pieniä kuin suuriakin rakennusalan vaikuttajia. Työntekijänämme pääset tutustumaan useisiin yrityksiin sekä työmaihin. Työmaat sijaitsevat pääosin Tampereella ja ympäryskunnissa.

Jos kiinnostuit kyseisestä työstä, täytä hakemuksesi sivuillamme tai soita haastatteluaika suoraan Jasmilta, puh. 040 646 2426.

Avainsanat: rakennustyöntekijä, rakennusmies, kokopäivätyö, osa-aikatyö