(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettuja

RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ

Odotamme hakijalta ahkeruutta, hyvää asennetta sekä halua oppia uutta. Työllistämme niin ammattilaisia, kuin aloittelijoitakin. Työturvallisuuskortti ja suomenkielen taito on välttämätön. Ohjeet ja perehdytykset käydään Suomeksi. 

Työmaat sijaitsevat Helsingin alueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävät ovat monipuolisia apumiehen tehtävistä vaativimpiin tehtäviin, riippuen ammattitaidostasi. 

Työsuhteen kesto työmaan kesto tai kyseisen työtehtävän kesto. Työaika arkipäivisin, palkassa huomioimme palkkapyyntösi sekä koulutus/työkokemuksesi. 

Laita hakemuksesi Lisäpalveluiden hakemusrekisteriin tai heitä CV/vapaamuotoinen hakemus sähköpostiimme helsinki@lisapalvelu.net.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan, joten toimi nopeasti. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa.