(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Etsimme rakennustyöntekijöitä asiakasyrityksemme alkavalle koulutyömaalle Virroille. 

Työnkuvaus:

Työtehtävät ovat monipuolisia rakennusalan töitä. Työt määräytyvät työmaan vaiheiden mukaan ja valituilta henkilöitä edellytetään mukautumista eri työtehtäviin. Työtehtävät vaihtelevat myös työntekijän oman osaamisen mukaan avustavista tehtävistä timpurin töihin. 

Töiden arvioitu aloitus lokakuu 2019 ja työmaan arvioitu kesto toukokuuhun 2021. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa koko työmaan keston ajan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakemamme rakennustyöntekijä on motivoitunut, oma-aloitteinen ja pystyy sitoutumaan työhön. Rakennusalan koulutus tai muu rakennusalan työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys. Edellytämme 18 vuoden ikää ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Mikäli sinulla ei ole työturvallisuuskorttia, niin ehdit sen suorittamaan ennen mahdollisen työn aloitusta. Tarkemmat tiedot osoitteessa: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit. 

Tarjoamme:

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle laadukkaat työvarusteet, TES:sin mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan, mukavan ja osaavan tiimin toimistollamme sekä monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään itseäsi.

Hakuprosessi: 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen linkin kautta tai sähköpostilla. Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten hae heti! 

Lisätietoja tehtävästä antaa: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, jasmi.friberg@workpower.fi  p. 040 646 2426