Rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme rakennustyöntekijöitä asiakasyrityksillemme Valkeakoskelle.

Työtehtäväsi muotoutuvat osaamisesi mukaan ja vaihtuvat työmaakohteen valmistumisen edetessä. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta rakennustyömaalla, kerro se hakemuksessasi! Älä kuitenkaan epäröi hakea paikkaa, vaikka aikaisempaa kokemusta ei löytyisikään. Haemme työhön reipasta työntekijää, joka on motivoitunut oppimaan uutta sekä valmis laittamaan itsensä likoon!

 

Työ alkaa touko-kesäkuussa ja työaikasi on pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15.30. Työssä vaaditaan 18 vuoden ikää ja suoritettua työturvallisuuskorttia.

 

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle TES:sin mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan, mukavan ja osaavan tiimin toimistollamme sekä monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään itseäsi!

 

Jos kiinnostuit, täytä hakemus heti, sillä paikat täytetään sopivien työntekijöiden löydyttyä!

 

Lisätietoja tarvittaessa Juuli Friberg 040 5902825

Avainsanat: rakennustyöntekijä, raksa, päivätyö, Valkeakoski

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1262548
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Valkeakoski