(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Haemme nyt RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Hyvinkäälle!

Pääset tekemään monipuolisia rakennustöitä uudiskerrostalon parissa. Tehtävät vaihtelevat osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Odotamme sinulta:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oikeaa työasennetta

- Hyvää fyysistä kuntoa 

- Rakennusalan työkokemusta

- Tärkeintä on reipas ja innokas asenne työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.