(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme rakennustyöntekijöitä asiakasyrityksemme sairaalatyömaalle Valkeakoskelle. 

Työtehtävät määräytyvät hakijan oman osaamisen mukaan avustavista tehtävistä ammattilaisen työtehtäviin. Työtehtävät vaihtuvat kohteen etenemisen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta kokemuksesta rakennustyömailla. Mikäli Sinulla ei ole alan kokemusta, mutta olet motivoitunut oppimaan uutta, älä epäröi hakea tätä paikkaa!

Etsimämme henkilöt ovat motivoituneita, aikaansaavia ja luotettavia tekijöitä, joilta löytyy aito innostus rakennusalaa kohtaan. Alan koulutus katsotaan eduksi, muttei ole välttämättömyys, asenne ratkaisee!

Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään 2019 aikana. Työ edellyttää 18 vuoden ikää ja suoritettua työturvallisuuskorttia (www.tyoturvallisuuskortti.fi -sivuilta löytyy korttikurssit, mikäli sinulla ei korttia vielä ole).

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana Tampereen toimistollamme, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Oletko sinä etsimämme innokas ja motivoitunut henkilö? Jätä hakemus epäröimättä jo tänään.

Lisätiedot tarvittaessa Katja Metsäkylä 040 646 2426.

Avainsanat: rakennustyö, sairaalatyömaa, Valkeakoski