(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä rakennusalalle? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ/-APUMIESTÄ Muhokselle.

Asiakkaallamme on tarjolla vaihteleviä työtehtäviä hallin rakennustyömaalla. Tällä kertaa haemme työntekijää teräsrakenteiden ja katto-/seinäpeltien asennukseen sekä betonivalutöihin. Tarvittaessa lisätöitä voi tehdä muissa asiakkaamme tarjoamissa tehtävissä. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti arviolta Maaliskuun loppuun asti, mutta halutessasi voit jatkaa työntekoa muissa työtehtävissä. Työaika on arkisin klo 7 - 15.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti, haluat tehdä parhaasi ja sitoudut tehtävään. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä/tai alalle soveltuvaa koulutusta, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas asenne työntekoa kohtaan. Valitulla työntekijä tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti ja katsomme eduksi voimassa olevan tulityökortin. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöitä hyvää fyysistä peruskuntoa. Myöskään ulkona työskentely ei saa olla esteenä.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä rakennusalan ammattitehtäviin. Kauttamme sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti ja pääset kartuttamaan työkokemustasi.

Täytä hakemuksesi viimeistään 13.1.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi