(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme Tampereelle asiakasyrityksemme työmaalle rakennustyöntekijöitä (5). Työtehtävät määräytyvät työntekijän oman osaamisen mukaan, mutta etsimämme tekijät ovat valmiita myös avustaviin tehtäviin kuten kanto-, raivaus- ja purkutöihin. Emme edellytä kokemusta rakennusalalta, tärkeimpänä pidämme työmotivaatiota. Etsimämme tekijä on lisäksi fyysisestä työstä nauttiva ahkera persoona, joka on kiinnostunut uuden oppimisesta! Voimassa oleva työturvakortti on edellytys ja auton käyttömahdollisuus on eduksi työtehtävässä, sillä asiakkaan työmaat sijaitsevat ympäri Tamperetta. 

Työaika ma-pe klo 7 - 15:30

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työllistymiselle. Katso työturvakorttikoulutuksia tästä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/pirkanmaa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työympäristön, jossa pääset kehittämään rakennusalan osaamistasi sekä tilaisuuden päästä verkostoitumaan alan yrityksiin luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat työvaattet. Meillä on myös mukava ja nuorekas porukka WorkPowerin toimistolla. Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä meihin niin sovitaan aika, että tulet käymään toimistollamme.

Lisätietoja tarvittaessa Juuli Friberg 040 5902825 / juuli.friberg@workpower.fi

avainsanat: rakennustyö, kokoaikatyö, rakennustyöntekijä