(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Oletko rakennusalan moniosaaja, jolta onnistuvat niin saneeraukset kuin viimeistelytkin, vai oletko uudisrakentamisen tehokas ammattilainen vailla töitä?

Nyt haetaan RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Jyväskylän seudulle. Työtehtäviin kuuluu monipuolisia rakennusalan tehtäviä työmaan vaiheesta riippuen. Työntekijöitämme työskentelee sekä uudis- että saneerauskohteissa isommilla ja pienemmillä työmailla, työkohde katsotaan hakijan soveltuvuuden mukaan.

Rakennusmiehiltä ja -naisilta odotamme rakennusalan koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta rakennusalalta. Ahkera ja reipas työote ja kyky tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ovat avain rakennustehtävissä menestymiseen.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn, ja omakustanteisia työturvakoulutuksia järjestetään toimistollamme joka torstai. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja palkkaus kokemuksen perusteella kuitenkin vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävistä antaa Mika Salminen 050 4444428. Voit laittaa hakemuksen tulemaan tai pistäytyä toimistollamme Kolmikulmassa (os. Ilmarisenkatu 1, Ilmarisenkadun ja Kalevankadun kulmauksessa).