(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Etsimme asiakkaallemme

RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ

saneerausrakentamiseen määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen sekä ahkera työntekijä, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Pystyt ratkomaan ongelmia omatoimisesti ja omaat kokemusta alan tehtävistä ja saneerauskohteista. Toivomme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Tarjolla on mukava työyhteisö ja pitkäaikainen pesti. Lisäksi tarjoamme mm. lounasedun, liikuntasetelit sekä erilaisia yhteisiä tapahtumia työntekijöillemme.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse Ilkka Hirvonen, ilkka.hirvonen@sol.fi.

Jätä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.