(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä viherrakentamiseen! (PKS)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018
Toimenkuva
Etsimme viherrakentamiseen erikoistuneelle yritykselle rakennustyöntekijää pääkaupunkiseudulle!

Työnkuvana on mm. kivetyksien ja terassien rakentamisia. Työ sisältää myös hieman kasvien istutusta, mutta pääpaino on rakentamiseen liittyvissä työtehtävissä. Asiakkaamme työkohteet ovat pääsääntöisesti yksityisiä puutarhoja sekä taloyhtiöiden pihoja. Työ on fyysistä ja tapahtuu pääosin ulkona. Haemme oma-aloitteista ja kovan työmotivaation omaavaa työntekijää. Jos olet lisäksi oppimishaluinen joukkuepelaaja, saatat olla hakemamme henkilö.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta rakennusalalta. Vastaava kokemus toki suuri etu. Emme edellytä tiettyä koulutusta vaan soveltuvat koulutukset katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla ajokortti ( B ) sekä voimassa oleva työturvakortti. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Töitä on tarjolla reippaalle tekijälle mahdollisesti jopa pitkälle syksyyn. Palkkaus sopimuksen mukaan, työssä sovelletaan puutarha-alan työsopimusta. Työtä tehdään kokoaikaisesti ma-pe. Töitä tehdään eri kohteissa pääkaupunkiseudulla.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Rakennustyöntekijä viherrakentamiseen! (PKS)” Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111
Kesto
1-6 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.04.2018 mennessä.