(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä Varkauteen ja lähialueille
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Haemme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää Varkaudessa ja lähiympäristössä sijaitseviin kohteisiin.

Etsimällämme henkilöllä on jo rakennuspuolen kokemusta, työturvallisuuskortti, sekä itsenäinen ja ahkera työote.

Työ sisältää muunmuassa purkutyötä, väliseinien tekoa ja valuja, sekä muita rakennuspuolen työtehtäviä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja töitä on ainakin kesän ylitse.

Palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen. Työntekijälle tehdään työsopimus RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä.

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa arkisin klo 8-16 rekrytointivastaava Miitta Murtoperä, puh. 044 412 4422 / miitta.murtopera@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.