(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä uudisrakennuskohteeseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakkaillemme monipuolista, luotettavaa ja motivoitunutta autoilevaa rakennusmiestä/-naista uudisrakennuskohteeseen Hyvinkäälle.

Hakemallamme henkilöllä on asenne kohdallaan ja hän ei pelkää tarttua tuumasta toimeen. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia rakennusmiehen töitä.

Edellytämme sinulta voimassa olevaa työturvakorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi sinulta tulisi löytyä rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä kokemusta ja ammattitaitoa vastaavista tehtävistä. Edellytämme oman auton käyttöä, jolloin tarvittaessa kohteesta toiseen siirtyminen helpottuu. Me tarjoamme sinulle luotettavan ja vakavaraisen työnantajan, jolla on kokemusta jo yli 10-vuoden ajalta. Lisäksi pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä asiakasyrityksen parissa.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus jo tänään. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 


Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Johanna Luoranen, HR-Trainee

johanna.luoranen@workpower.fi

Avainsanat: Hyvinkää, rakennustyöntekijä, rakennusala, kokoaikatyö