(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä työmaalogistiikkaan
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.

Haemme Tuusulaan asiakkaamme varastokeskukseen

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ

Odotamme sinulta rakennusalan kokemusta ja -koulutusta tietysti arvostamme, vastuunottokykysi ja innokas asenteesi vie sinut pitkälle. Koet halua kasvattaa omaa osaamistasi ja haluat työskennellä tiimissä. Työturvallisuuskortti ja Suomenkielentaito on edellytys, koska työmaa ohjeet käydään Suomeksi. 

Työtehtävänäsi on olla osa asennustiimiä rakennustyömaan toimisto- ja sosiaalitilojen asennuksessa. Jonkin verran täytyy siis löytyä "timpuri/asentaja" taitoja, omaat myös ongelmanratkaisutaitoja. Päiväsi saattaa vaihdella varastolta, työmaalta työmaalle ja takaisin. Saat vaihtelua päivääsi. Oman auton käyttö mahdollisuus helpottaa kulkemistasi. 

Työaika on arkipäivisin ja työsuhteen kesto on alussa määräaikainen vuoden loppuun asti. Mahdollisuutesi on lunastaa paikkasi tässä työyhteisössä. Huomioimme palkkapyyntösi ja työsuhteessa noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta. 

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, pidä siis kiirettä ja jätä hakemuksesi Lisäpalvelun rekisteriin tai heitä vapaamuotoinen hakemus (CV) helsinki@lisapalvelu.net tai soita Minna Savallampi p. 050 555 1073 niin sovitaan haastattelusta pikaisesti. 

#OIKEISSATÖISSÄ