(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, Tuusula
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
Haemme Tuusulan alueella sijaitsevaan saneerauskohteeseen oma-aloitteista ja työhön sitoutuvaa rakennustyöntekijää.

Työtehtäviin kuuluvat työmaan erilaiset raivaus- ja kantotyöt, jos taitosi ovat jo pidemmällä, voit päästä tekemään myös vaativampia työtehtäviä ja kehittämään taitojasi! Töitä riittää kokopäiväisesti useammaksi kuukaudeksi.

Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä suomen kielen taito on välttämätön. Lisäksi hakijoilta vaaditaan nuhteeton tausta, sillä hakijoille tullaan teettämään turvaselvitys kohteen turvallisuusluokituksen vuoksi. Odotamme hakijoilta ahkeruutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Koulutus ja kokemus alalta katsotaan eduksi!

Työt alkavat mahdollisimman pian. Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja uskot pärjääväsi työssä, laitathan hakemuksen meille pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. Lisätietoja numerosta 045 1172373. Toimeksiannossa on käytössä Hetipalkka-malli. Hetipalkka on HR Yhtiöt Oy:n tarjoama palvelu, jossa työntekijä saa palkan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäivä on halutessasi joka perjantai!

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää www.hryhtiot.fi