(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme nyt asiakkaallemme ahkeraa ja työn haluista rakennustyöntekijää teollisuuteen. Asiakkaamme tarjoaa laaja-alaista kunnossapitopalvelua.

Hakijalta odotamme työhön soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta rakennustöistä. Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta, työkalujen tuntemusta sekä voimassa olevia työturva- ja tulityökortteja. Työ sisältää mm. telinetöitä, muotintekoa ja betonointia.

Työsuhde on määräaikainen, mutta työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti määräajan jälkeen. Työ sijaitsee pääsääntöisesti Ihalaisen teollisuusalueen ympäristössä. 

Jos kiinnostuit, hae tehtävää alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Avaa hakemuksessa osaamistasi tarkemmin ja kerro palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi