(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Haemme nyt asiakkaallemme rakennustyöntekijöitä Tampereelle ja lähikuntiin. 

Työtehtävät kattavat monipuolisia rakennnustöitä erilaisilla työmailla. 

Arvostamme ammattitaitoa ja aiempaa kokemusta erityisesti teollisuus- sekä liiketilarakentamisesta. Työmaita on myös asuntorakennuksessa.
 
Toivomme sinulta alan kokemuksen tai koulutuksen ohella voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta suorittaa korttikurssi verkossa), kohtuullista fyysistä kuntoa ja reipasta otetta työskentelyyn.

Osaavalle tekijälle on paljon töitä tiedossa sekä ammattitaidon mukaista palkkaa. Aloitus sopimuksen mukaan.

Soita heti ja sovi haastattelusta: Sofia Rosvall, p. 050 381 1000! 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme www.nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut helposti ja turvallisesti videohaastatteluina tai puhelimitse.