Rakennustyöntekijä (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Etsimme nyt rakennustyöntekijää rakennusalan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme Lempäälän Rakentajat Oy :lle, Etsinnässä on pitkäaikainen työntekijä heidän tuleville rakennustyömaille ja jo vauhdissa oleville uudiskohteille. Yritykselle kuuluu myös suuren kauppaketjun erilaiset rakennus- ja korjaustyöt, kuin myös erilaiset toimitilamuutokset Pirkanmaan alueella. Työssä aloitetaan vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen omille kirjoille. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rakennustyöntekijän tehtäviin kuuluu rakennuskohteesta riippuen erilaiset työtehtävät saneeraus-, muutos- ja uudisrakentamisen puolella, joten kokemus rakennustehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässä tulee pärjäämään työtä pelkäämättömällä asenteella, motivaatiolla ja mielenkiinnolla rakennusalaa kohtaan ja hyvällä asiakaspalveluhenkisyydellä. Tehtävä sopii niin aloittelevalle kuin jo kokeneemmalle rakennustyöntekijälle, joten älä epäröi laittaa hakemusta!

Työ on arkisin kello 7.00–15.30 välillä tehtävää päivätyötä, jossa työtunteja kertyy viikkoa kohti 40 tuntia. Oma auto ja erilaiset lupakortit katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemusalla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256595
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere