(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä / Talonrakentaja
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Hei sinä aloitteleva rakennusalan osaaja tai kokenut konkari, etsimme asiakkaidemme rakennuskohteisiin oma-aloitteisia ja monipuolisia rakennustyöntekijöitä Hämeenlinnan alueelle. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja omalla osaamisella, kinnostuksella sekä kokemustaustalla pääset vaikuttamaan minkälaista työtä teet.

Työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, rehdin ja avoimen asenteen sekä kiinnostusta rakennusalan tehtäviä kohtaan. Sinulla on rakennusalan kokemusta ja/tai koulutustaustaa ja työkalut pysyvät käsissäsi. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta.

#rakennusapulainen
#rakennusmies
#rakennustyöntekijä
#kirvesmies
#talonrakentaja
#timpuri

Projektivoima Oy:
- Mahdollisuus näyttää oma osaamisesi ja vaikuttaa omiin työtehtäviin
- Kilpailukykyinen palkkaus
(TES/ Tehtävän/kokemuksen mukaan)
- Työtehtävässäsi tarvittavat turvavarusteet
- Tiimin tuen ja hyvän ilmapiirin
- Mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti
- Olet osana työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan
- Hyville tekijöille riittää töitä!

Jätä hakemus oheisen hakulinkin kautta niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!
Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työntekijä työllistyy Projektivoima Oy:lle.

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Meidän kanssa on helppo toimia! Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi