Rakennustyöntekijä Syksy 2021
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2021

Terve! Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia, luotettavia ja kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille syksyksi 2021. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia vaihtelevia rakennustyöntekijän tehtäviä oman osaamisen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemallamme henkilöllä on monipuolista kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä ja hän pystyy työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Etsimme henkilöitä, joilla on motivoitunut ja omatoiminen työote sekä aito innostus alaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä työkohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle mielekkäät rakennustyöntekijän työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. Saat myös välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuun aikana.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:
Hr-koordinaattori Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennustyö, Espoo, pääkaupunkiseutu, Vantaa, Helsinki, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1472676
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa