(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, SYKSY 2020
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Onko sinulla syksyn ja talven suunnitelmat vielä auki? Tule meille töihin! Haemme asiakasyrityksillemme motivoituneita rakennustyöntekijöitä vaihteleviin kohteisiin pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, reipas ja motivoitunut työntekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät ovat monipuolisia rakennusalan töitä. Hakemillamme rakennustyöntekijöillä on jo kokemusta rakennusalan vaihtelevista työtehtävistä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua ammattitaitoa. Etsimämme henkilö on luotettava ja joustava työntekijä, joka ei pelkää tarttua toimeen! Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä jotkut työmaat sijaitsevat julkisen liikenteen ulottumattomissa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle TES:n mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen asiakasyrityksiemme parissa. Saat myös käyttöösi laadukkaat työvarusteet. Lisäksi saat tueksesi aidosti välittävän HR-tiimimme. Sinun työllistämisesi on meille sydämen asia!

Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukesän ja alkusyksyn 2020 aikana. Laita meille hakemus jo tänään ja kerro itsestäsi! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yhteydenotot tarvittaessa:

Janita Orpana, HR-koordinaattori
janita.orpana@workpower.fi

Avainsanat: Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, rakennustyöntekijä, rakennusmies, rakennusnainen, rakennustyö, rakennusala, kokoaikatyö, osa-aikatyö