(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, syksy 2018
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Onko Sinulla syksyn suunnitelmat vielä auki? Tule meille töihin! Etsimme syys- ja talvikaudelle kokeneita rakennustyöntekijöitä asiakasyrityksemme työmaille Tampereelle ja sen lähialueille.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisia rakennusalan työtehtäviä eri vaiheissa olevissa työmaakohteissa hakijan oman osaamisen mukaan.

Odotamme hakijoilta rakennusalan perustutkintoa ja/tai aikaisempaa työkokemusta alalta. Toivomme hakijan olevan ammattitaitoinen ja maalaisjärjellä varustettu tekijä, joka haluaa kehittää rakennusalan osaamistaan.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti välttämätön, tulityökortti plussaa! Auton käyttömahdollisuus eduksi.

Mitä vielä odotat? Jätä hakemuksesi meille jo tänään ja kerro aikaisemmasta työkokemuksestasi rakennusalalla, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Lisätiedot tarvittaessa Katja Metsäkylä 040 646 2426.