(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä saneerauskohteisiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Haemme asiakasyrityksellemme osaavaa rakennustyöntekijää, jolla vahva alan kokemus. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, sekä tiimin jäsenenä.

Työkohteet ovat asuintalojen saneerauksia, pääsääntöisesti kylpyhuoneita. Työtehtävät pitävät sisällään purkua ja asennusta, osaamisen mukaan myös vedeneristystä sekä laatoitusta. Työ on liikkuvaa Varkaus-Leppävirta-Kuopio alueella, joten ajokortti ja oma auto ovat edellytyksenä liikkumiseen kohteiden välillä.

Työsuhde on alkuun määräaikainen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä talon kirjoille vakituisesti. Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lähetäthän hakemuksen pikaisesti palkkatoiveineen, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä helmi-maaliskuussa 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Laitinen / 0444124279 / mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi ja Iina Pyymäki / 0400480613 / iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.